Gymmet & lunch

Åkte bort till gymmet förut, såg ut som en tomat efteråt haha! Vågade knappt kolla mig i spegeln, så hemskt va det! Men det är bara bra för då vet jag att det gav någonting. Direkt efter jag tränat gick jag bort till Maxi och köpte en sallad. Nu är den uppäten och ska bara ta det lugnt resten av dagen skulle jag tro! Se på film och bara ha en chill dag. Ha det braaa
 

New in - cardigan

Denna gosiga höst koftan fick jag med mig hem idag påvägen hem från skolan! Träffade Jenn i stan en snabbis så då passade jag på att köpa den när jag ändå var i stan. Nu ska jag och familjen äta räkor och kräftor, ååh så mumsigt!!
 

OUTFIT

Slängde bara på mig något imorse, eftersom jag bara va i skolan en timme så spelade det ändå ingen större roll. Slutade vid tolv, då tog jag bussen hem, åt lunch och har gjort lite av svenska läxan. Nu ska jag bege mig bort till Johanna! 
 
 
 

Till hösten: låga UGG's

Något jag vill ha till hösten är låga gråa UGG's, tycker det är så sjukt snyggt! Tänk ett par snygga jeans, en varm och gosig tröja/kofta och ett par låga UGG's, aaah va snyggt!! Har ett par bruna och ett par svarta med paljetter som jag köpte förra året men ett par låga gråa hade inte suttit fel! 
Dessa är från fiorucci.se 
 

Morsning korsning

Eftersom att jag inte börjar fören halv två idag så passade jag på att göra en smarrig frukost, det blev bananpannkakor med hallon, och det var sååå gott! Längesen jag åt det, måste börja göra det oftare igen, det är ju så gott och så enkelt. Nu ska jag fixa mig lite långsamt, kanske hinner lägga upp dagens innan jag åker till skolan eftersom jag börjar så sent. Men vi hörs! 
 
 
 

Tisdagens outfirre

 

Tisdag

Kom nyss hem från skolan, när mamma kommer hem ska vi ut på en pw. Efter det ska jag lägga mig och kolla klart på filmen jag började på igår, sen får vi se! Ska iallafall kolla på idol ikväll, men vi hörs senare. 
 
 
 
 
 
 

Nu: film

Träffade Johanna en stund efter skolan! Men nu är jag hemma igen och ska kolla på Friends with Benefits. Tjingeling


B&J

Var iväg och köpte B&J med Johanna, men nu ligger den i magen och jag är proppis.


Slappis dag med J

Denna dagen ska jag bara ta det lugnt, ska träffa Johanna och mysa med B&J. Det får bli en slappis söndag eftersom jag är ganska seg och trött! Men det kommer bli cozyyy.
 
 
 
 
 

My saturday

Började med att åka in till stan med Johanna, kollade affärer och åt på Paprika, träffade även på Ida och pratade lite. 
Senare på eftermiddagen drog jag ut och träffade massa, har varit ute heeela eftermiddagen typ, kom hem ganska nyss så det va skööönt! 
Haha orkar inte föra över bilder från mobilen så jag lånar Johannas (johannalinds.blogg.se) två bilder från stan! 
 
 

Stockholm 27-28 maj 2013

- Saknar Stockholm med klassen så mycket, det var så cozzzyyy, vill tillbaka diiiiit
Bjussar på några bilder därifrån, enjoy 
 
 
 

Simon har världens gosigaste tröja

Godmorgon! Vaknade rätt tidigt idag trots att jag la mig jättesent. Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik och gosar i Simon eeextremt sköna tröja, skulle kunna leva i den!! Strax ska jag bege mig ner till köket och äta lite frullerulle. Har även lite planer för dagen men det tar vi då!  
 

Finfin kväll med finfina människor

Mötte upp Linnea i stan efter skolan, åkte hem till mig, åt mat oså. Drog bort till torget och köpte massa gööött. Efter det drog vi och träffade Simon och Tobbe, gick hem till mig, och sen kom några fler, typ Camilla, Pontus, Mattias och Robert. Även Jacob en stund! Så jag har haft en braaa kväll! 
 

Kubb med klassen

Andra skoldagen, känns bättre än igår, alltså mycket bra. Än så länge, ska ju inte säga för mycket! Men jag tror vi har fått en bra klass. Gick till nån liten "park" och gjorde lite lekar, spelade kubb och fikade lite. Myspys! Nu har jag varit hemma ett bra tag, får se om jag ska hitta på något eller bara vara hemma. Är ganska trött så får se! 
 

Första skoldagen avklarad

Hamnade faktiskt i en bra klass, eller den verkar bra iallafall! Många snälla människor så jag tror det kommer bli bra. Efter skolan tog jag bussen hem, mötte även Karla och Elin och pratade med dem påvägen hem. Gick direkt hem till Johanna och åt pannkisar, mums! Tjocka som vi är så bakar vi nu, fast jag är sämst på det så Johanna gör typ allt ändå :)))
 

Sista dagen på sommarlovet 2013

Sorligt nog. Men idag är det sista dagen på sommarlovet, den spenderades med Linnea inne i stan, och en fika på det. 
Det ska både bli kul och tråkigt att börja skolan, är nyfiken på vad jag hamnar i för klass och sjukt skönt med en ny start med nya människor och ny miljö. Det sämsta av allt är att våran klass aldrig igen kommer vara våran klass och att Dag aldrig kommer vara våran lärare. Har seriöst aldrig haft en bättre lärare än Dag. Minns det som igår när vi började sjuan i Barackerna och nu börjar vi helt plötsligt gymnasiet! Gud vad tiden går fort.. Och när alla stod och grät på skolgården för bara några veckor sedan. Kommer sakna våran Stockholms resa med klassen, balen, cabarén och klassens dag hemma hos Dag. Finns så mycket man kommer sakna, men tur det blir till minnen.
 
Detta sommarlovet har jag iallafall fått ut något av, har inte bara suttit hemma. Först jobbade jag i tre veckor precis i början av lovet, firade midsommar uppe på landet med Axel, var med Axel typ varje dag, pappa kom hem i två veckor, var på restaurang med pappa, lillebror, Helene, farmor, Morgan och Axel, åkte till Grekland med släkten på mammas sida, kom hem några dagar, umgicks med Johanna, åkte ner till havet med massa mys, vi träffade Simon, åkte till Kina, hade det bra där nere, kom hem, träffade bästa Johanna och hade tacomys, tog en fika i stan med saknade Emma och pratade om allt mellan himmel jord. Nu det sista på lovet har jag bara träffat massa kompisar typ hela tiden, varit i stan och sista helgen var jag på landet med Martin och Jennie. Jag tycker allt har varit jättrebra, förutom när det tog slut mellan mig och Axel, men that's life I guess. Hade dock inte skadat med några veckor ledigt till! Hoppas ni också haft ett bra lov. 
 
 

Dagens

Nya tröjan får vara på idag, den jag köpte igår! Snart tar jag bussen in till stan och möter mi friendo Linneo, ha en fin dag! 
 

Persika/hallon smoothie

Detta fick bli min frukost idag. Nu ska jag fixa mig för att åka in till stan och träffa Linnea! 
 
 
 

Måndag

Tog bussen in till stan, mötte upp Jennifer och gick runt i stan. Längesen jag träffade den tjejen! Har saknat henne o hennes humor hahaa. 
Fick köpt en tröja, smycken och ett par mjukisshorts. Nu ska jag fortsätta ta det lugnt så jag mår bättre till på onsdag! Tjingeling
 

Godmorgon kära vänner

Kunde iallafall sova lite inatt, men inte tillräckligt ändå haha.. Alltså pga. förkyldningen. Efter att jag har druckit upp mitt te och ätit upp min frukost ska jag duscha och fixa mig lite, sen ska jag in till stan och fixa några grejer och även kanske möta upp Jennifer! Aja, mer om det då. 
 

Myshelg

Bortsätt från att jag har svinont i halsen och knappt kan prata, att mina ögon är irriterande och mina näsa rinner så har min helg varit jättemysig! Martin och Jennie har varit nere på landet hela helgen, åh saknat Jennie sååå mycket, så det har varit underbart! Varit nere vid havet, gått promenad med Jennie, myst osv. Kan inte bli bättre
 

Ont i halsen

Hejsan, igår åkte jag iväg till Biskop där Johanna och Simon satt och sålde fika på jobbet. Haha åh värsta chill jobb. Sen drog jag och Johanna hem till henne och chillade några timmar, sen gick jag hem och då mådde jag jättedåligt, hade feber och hur ont i halsen som helst.. Idag när jag vaknade var iallafall febern borta så jag hoppas min hals blir bättre snart också! 
Just nu väntar jag bara på bättre tider typ haha.. 
 

Stan såhär dags

Gick upp tidigt idag, typ sju för att åka till tandläkaren inne i stan för min käke. Gick på fem minuter så kändes ovärt menmen jag var ju tvungen! Tänkte åka bort till Johanna efter det men jag tog bussen hem istället. Åker bort till henne senare och chillar med henne o hennes jobbarkompisar, haha lol.  
 
 

Ma' day

Dålig uppdatering idag, yeah. Men har inte haft så mycket att skriva om, var i allafall i stan med Johanna, Elin och Karla. Kollade lite i affärer och även deras gymnasium, eftersom dom börjar redan på tordag! Och en snabbis in på donken, åt dock inget HAHAH, vill inte slösa pengar haha lol. Har lagt ner asmycket pengar på mat det senaste. Nu får det vara nog
Senare gick jag hem till Johannei, hon bakade chokladboll till oss igen HEHE, gud så gott. Sen har vi bara chillat och varit ute lite. Min bäästi, lavi
 

En pizza

Jag, Emma och Sara tog bussen bort till torget, käkade pizza och va med folk. Just nu är vi hos Sara med Jonathan, Anna och Johan också. Får se när jag kommer hem senare, hör antagligen av mig då! Puss

 

Monday

Tog bussen hem till Sara där Emma också är, ligger bara o chillar i soffan typ. Tänkte ba höra av mig, pusselipuss


UNDERBAR DAG MED UNDERBARA MÄNNISKOR

Denna dagen har varit jääätttebra! Började med att träffa min älskade Emmsi i stan, tog en fika på EH, satt och pratade massor massor!! Åh, det var så skönt, har inte träffat henne på hela sommarlovet så det va bäst. Lavi
Efter stan drog vi hem till Sara, chillade och bara snacka. Efter ett tag tog jag och Emma bussen till Adam och var med honom och Pontus, hade det trevligt!! Sedan skjutsade Ponti mig hem med moppen så nu är jag hemma efter en bra dag! 
 
Sara gjorde en jätte extremt god glassdrink till oss. Shiiiit va god den var!! Lovely
 
 

En fika med bästi

 

GODMORGON


P, J & S

Johanna ställde sig och gjorde varsin stor chokladboll, mm den smaka gott!! Sen drog vi bort till Simon, piggelin som han är så sov han så vi fick väcka han, lol. Senare kom även Pontus och joinade. Trevlans. Fick äran att ha på mig Sajmons tröja för det va så lökigt. Skitsamma haha, har i allafall varit en riktigt cozy kväll med mina kära vänner!
 

Staden

Tog bussen in till stan med Johanna vid halv två! Och fy vilket äckligt väder haha, bara regnar och är jobbigt. Fick iallafall köpt en tröja, mys shorts och lite underkläder. Sen lunchade på thai, mums! Snart ska jag äta middag, senare ska vi hitta på annat, höres.
 
 

PW

Gick upp vid halv nio, då drog jag och Johanna ut på en lång pw, vi gick 10,73 km, alltså över en mil, WOHO!! Nu har jag precis ätit min frulle och ska hoppa in i duschen och sedan fixa mig. Sen blir det andra planer, vi hörs!


J

Sorry för den dåliga uppdateringen, men jag har varit på landet och har då inte haft någon data eller så. Men så är det. 
Idag har jag iallafall varit med J, och haft det himlas bra! Älskar henne såååå, min bästiiis
 
 

THAI & MINIGOLF

Vi tog en cykeltur bort och åt Thaimat, ååh satan vad gott det var!! Dit kommer jag garanterat äta igen hehe. Efter det cyklade vi bort till minigolfen, spelade där och tog sedan cykeln hem. Just nu ligger jag i soffan och gör ingenting, ska snart sova tror jag, är jättetrött!


Lunch

Tog en morgon pw på över en och en halv mil, så himla skönt efter!
Nu har jag nyss ätit lunch, får se vad jag ska göra nu, antagligen gå ut. Synd att det inte är så mycket sol annars hade jag solat.


Denna dag

Hejhopp! Har väl inte gjort så mycket idag, fixade mig och packade lite till landet.. Vaknade rätt sent (för att vara mig haha) så sen tog jag bussen och träffade Axel en stund, pratade oså. Sen tog vi bussen till stan så hoppade jag på tåget till landet. Det är vad jag har gjort idag


YESTERDAY

Åkte in till stan igår och träffade Linnea, tog ett till hål i örat, yeey, är jättenöjd! Sen tog vi en fika på EH och satt där jättelänge och bara pratade massa, hur mys som helst!
Senare framåt eftermiddagen träffade jag J, gick och köpte godis och bara myste hemma hos mig.
Senare på kvällen kom Jacob över när Johanna hade gått. Gjorde inte så mycket, kollade på någon dålig film och pratade typ. Han gick hem vid tre coh då la jag mig direkt, var jääättetrött! Sov till halv tolv idag, inte likt mig men det var bara bra! 
 

GOODMORNING

Har precis vaknat, har jetlag så jag vaknade vid sju och var jättetrött och kunde inte somna om, så det var segt haha... I allafall, snart ska jag äta lite frulle, duscha, fixa mig och sen träffa Linnea, det var ett tag sen så det blir nog jättebra!! 
 
 

Detta blir nays

Denna dagen har jag inte gjort så mycket, var på maxi med mammi och handlade. Sen har jag bara fixat mig och lyssnat på musik. Senare ska jag träffa bästis, så det blir asnayys, så ska vi ha myskväll med tacos och annat gaatttt 

HOME SWEET HOME

Ääääntligen hemma efter en lååång och seg flygresa. Har varit jättebra i Kina med pappi, lillebror och Helene! Saknar dom så redan, kommer inte träffa dom på ett år.. Mår så dåligt över det. Menmen, that's life?  
Har inte sovit på över 24 timmar så tror jag ska lägga mig snart, men först måste jag lyssna på musik och få tankarna att snurra lite haha, lol.